אוכל
צילום׃ Christina Norwood, Istock

ספגטי אלי אוליו

פשוט אך מדוגם: פסטה עם עוף ברוטב חרפרף של שום ושמן זית

רמי סוויסה | עושים חיים וטעים | פורסם 17/06/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 2.7 93 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

5 שיני שום קצוצות
500 גרם ספגטי
2 פלפלים חריפים
50 גרם פטרוזיליה
100 גרם חזה עוף
40 מ"ל שמן זית
מלח

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה למשך 5 דקות, ומסננים.

2 מחממים במחבת שמן, מוסיפים שום, פלפל חריף וחזה עוף ומטגנים קלות.

3 מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב. מוסיפים פטרוזיליה ומלח.

4 מקפיצים הכל במהירות ומעבירים לצלחת.

5 אפשר להוסיף גבינת פרמזן מעל.