אוכל
צילום׃ none

סלט פסטה

etiamar | מתכוני גולשים | פורסם 18/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם פסטה

3 פלפלים קלויים חתוכים לרצועות (1 אדום, 1 ירוק, 1 צהוב)

8 פרוסות עגבניות מיובשות

500 גרם עגבניות שרי

כדורי מוצרלה

50 גרם פסטו

מיץ מלימון 1

חופן גדול של שקדים פרוסים מולבנים קלויים מעט על מחבת

1 כפית פרג

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה בסיר עם מים לפי הוראות על גבי האריזה.

מסננים, שוטפים במים קרים ומניחים בצד.

מניחים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפיה את עגבניות שרי, ויוצקים מעט שמן זית מעל. אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות צלזיוס מוציאים מתנור ומקררים.

בקערה, מערבבים 50 גרם פסטו עם לימון וגבינת המוצרלה.

יוצקים את רוטב פסטו על הפסטה ומערבבים היטב.

מוסיפים לפסטה פלפלים הקלויים , עגבניות שרי, עגבניות מיובשות, שקדים וזרעי פרג.

מגישים קר.