צילום׃ הום מייד
פשטידת פסטה וגבינות
מתכון קלאסי ופשוט למאפה פסטה המשלב בין גבינת פרמז'ן וקשקבל
רועי טל | HOME MADE
| פורסם 31/05/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחמישים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (8 מנות):
1/2 קילו פסטה יבשה וקצרה (קונכיות או "פפיונים")
3 ביצים גדולות
500 גרם גבינה לבנה כחושה
150 גרם גבינת קשקבל
120 גרם פרמז'ן מגוררת
7 שיני שום כתושות
2 כפיות מלח
פלפל שחור גרוס
מעט אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה במים רותחים, מסננים ומצננים.
2 מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים, כולל הפסטה המבושלת
3 יוצקים לתבנית פיירקס (או כל תבנית אחרת עמידה לתנור) ואופים בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה, עד להשחמת פני השטח העליון של הפשטידה.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!