אוכל
צילום׃ הום מייד

פשטידת פסטה וגבינות

מתכון קלאסי ופשוט למאפה פסטה המשלב בין גבינת פרמז'ן וקשקבל

רועי טל | HOME MADE | פורסם 31/05/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 170 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

1/2 קילו פסטה יבשה וקצרה (קונכיות או "פפיונים")

3 ביצים גדולות

500 גרם גבינה לבנה כחושה

150 גרם גבינת קשקבל

120 גרם פרמז'ן מגוררת

7 שיני שום כתושות

2 כפיות מלח

פלפל שחור גרוס

מעט אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה במים רותחים, מסננים ומצננים.

2 מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים, כולל הפסטה המבושלת

3 יוצקים לתבנית פיירקס (או כל תבנית אחרת עמידה לתנור) ואופים בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה, עד להשחמת פני השטח העליון של הפשטידה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> לכל המתכונים לשבועות