אוכל
צילום׃ FernandoAH, Istock

פסטה ברוטב עגבניות, שמנת וסלמון

מתכון לפסטה ברוטב רוזה עם קוביות סלומון. חצי שעה וזה מוכן

הגר שפר | mako אוכל | פורסם 23/04/12 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

500 גרם פילה סלמון, חתוך לקוביות

כוס עגבניות מרוסקות, או קופסה של רוטב מוכן לפסטה

8 כפות שמנת 10%

2 ספלים של פסטה מבושלת

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 מטגנים את קוביות הדג במחבת ומתבלים במלח ופלפל. אין צורך להשתמש בשמן - הדג מספיק שמן בעצמו.

2 מוציאים את הדג ומנקים את המחבת מהשמן. שופכים את העגבניות למחבת ומביאים לרתיחה. מוסיפים את השמנת ומערבבים עד שנוצר רוטב ורדרד (רוזה).

3 מוסיפים למחבת את הפסטה המבושלת ואת קוביות הדג, מערבבים ומבשלים הכל יחד עוד 5 דקות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!