אוכל
צילום׃ istockphoto

קונכיות ממולאות בסלט קשקבל

קונכיות פסטה במילוי סלט פלפלים וקשקבל - מנה פשוטה ומרשימה

| מועצת הבקר והחלב | פורסם 24/06/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

500 גרם פסטה "קונכיות ענק"
250 גרם גבינת קשקבל חתוכה לקוביות קטנות
250 גרם גבינת קשקבל מעושנת חתוכה לקוביות קטנות
מעט רוזמרין
כוס פטרוזיליה קצוצה
מיץ מחצי לימון
4 פלפלים אדומים
3 כפות שמן זית
כף צלפים
חצי כוס בצל ירוק קצוץ דק
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה ומסננים היטב. מקפיצים מעט במסננת כדי להרחיק את כל המים. 

2 חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות. מקפיצים את קוביות הפלפלים והרוזמרין בשמן זית. 

3 מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים וממלאים כף סלט בכל קונכייה. מסדרים בכלי הגשה כשהצד הפתוח כלפי מעלה, ומגישים.