צילום׃ istockphoto
קונכיות ממולאות בסלט קשקבל
קונכיות פסטה במילוי סלט פלפלים וקשקבל - מנה פשוטה ומרשימה
| מועצת הבקר והחלב
| פורסם 24/06/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
500 גרם פסטה "קונכיות ענק"
250 גרם גבינת קשקבל חתוכה לקוביות קטנות
250 גרם גבינת קשקבל מעושנת חתוכה לקוביות קטנות
מעט רוזמרין
כוס פטרוזיליה קצוצה
מיץ מחצי לימון
4 פלפלים אדומים
3 כפות שמן זית
כף צלפים
חצי כוס בצל ירוק קצוץ דק
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה ומסננים היטב. מקפיצים מעט במסננת כדי להרחיק את כל המים.
2 חותכים את הפלפלים לקוביות קטנות. מקפיצים את קוביות הפלפלים והרוזמרין בשמן זית.
3 מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים וממלאים כף סלט בכל קונכייה. מסדרים בכלי הגשה כשהצד הפתוח כלפי מעלה, ומגישים.