אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

לזניה שילדים אוהבים

המנה האיטלקית המפורסמת בגירסה ילדותית, טעימה ומזינה

| פרסקו חצבה | פורסם 14/07/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 27 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 חבילה פסטה פוסילי
500 גרם קוטג' (2 קופסאות)
200 גרם רסק עגבניות
2 כפות פסטו קלאסי
100 גרם גבינה צהובה 9% מגוררת
100 גרם גבינה צהובה 9% פרוסות

אופן ההכנה:

1 מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן.

2 מחממים תנור ל-180 מעלות. 3. לאחר סינון הפסטה שמים אותה בקערה גדולה ומוסיפים את הקוטג', רסק העגבניות, פסטו, תבלינים וגבינה צהובה מגוררת ומערבבים. 4. את התערובת מעבירים לתוך תבנית מלבנית מתאימה לתנור. 5. מניחים מעל התערובת פרוסות גבינה צהובה, כך שיכסו את כל הבלילה. 6. מכניסים לתנור שחומם מראש למשך 20 דקות.