צילום׃ none
פסטה עם ירקות מוקפצים
אמא שלי איטלקיה, להתחרות עם הפסטה שלה - אפילו לא כדאי לנסות! המצאתי פסטה משלי שאפילו את מבחן הטעימה שלה עבר ב "כול הכבוד" אז זו פסטת כול הכבוד.
toms | מתכוני גולשים
| פורסם 28/03/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
פסטה אכותית ביותר
והכי כדאי ברילה. רבע כרוב
בצל
שום
פלפל אדום צהוב וירוק
תבלינים לפי הטעם
מעט טריאקי
מעט סויה.
אופן ההכנה:
מבשלים את הפסטה בסיר נפרד, במקביל במחבת מטגנים עם שמן זית בצל ושום, בהמשך מוסיפים להקפצה את הפלפלים, הכרוב, מתבלים בטריאקי, סויה והתבלינים לפי הטעם ו..... כול הכבוד.