אוכל
צילום׃ none

פסטה עם ירקות מוקפצים

אמא שלי איטלקיה, להתחרות עם הפסטה שלה - אפילו לא כדאי לנסות! המצאתי פסטה משלי שאפילו את מבחן הטעימה שלה עבר ב "כול הכבוד" אז זו פסטת כול הכבוד.

toms | מתכוני גולשים | פורסם 28/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.1 41 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

פסטה אכותית ביותר

והכי כדאי ברילה. רבע כרוב

בצל

שום

פלפל אדום צהוב וירוק

תבלינים לפי הטעם

מעט טריאקי

מעט סויה.

אופן ההכנה:

מבשלים את הפסטה בסיר נפרד, במקביל במחבת מטגנים עם שמן זית בצל ושום, בהמשך מוסיפים להקפצה את הפלפלים, הכרוב, מתבלים בטריאקי, סויה והתבלינים לפי הטעם ו..... כול הכבוד.