אוכל
צילום׃ דן-יה שוורץ בר-אל

תבשיל פסטה עם תפוחי אדמה ונקניקיות

מנה עמוסה ומשביעה רצח, שמכינים תיק-תק משניים וחצי מצרכים

סמדר ווקנין | מאסטר שף | פורסם 04/11/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 82 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (5 מנות):

1 חבילה פסטה, רצוי מסולסלת
1בצל
2 תפוחי אדמה בינוניים
2-3 נקניקיות
1 רסק עגבניות בינוני
3 שיני שום כתושות
פפריקה
מלח
פלפל לבן
מעט כמון
מעט שמן, לטיגון

אופן ההכנה:

1 קוצצים את הבצל ומטגנים במעט שמן.

2 מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים לקוביות קטנות קטנות ומוסיפים לבצל. ממשיכים לטגן תוך ערבוב.

3 פורסים את הנקניקיות ומוסיפים לסיר. מוסיפים גם את השום ומערבבים.

4 מערבבים את רסק העגבניות בכוס מים טוב טוב עם התבלינים, ומוסיפים לסיר.

5 מבשלים דקה, ומוסיפים מים רותחים עד לכיסוי. מערבבים, ומוודאים שתפוחי האדמה רכים. אם לא - ממשיכים לבשל עד שהם מתרככים.

6 מוסיפים את הפסטה ומבשלים תוך ערבוב עד שהיא מתרככת. מוסיפים מים רותחים, אם צריך.

7 מגישים חם.