פסטה פולנטה שהיא פשוט טירוף
כל מי שניסה את הפסטה הזאת - כולם כולל כולם - נשבע שהיא וואו, והאמת היא שזה לא מפתיע בכלל. עם תירס, שמנת מתוקה וטופ של פטריות צלויות בחמאה באמת שקשה לטעות. מזל ששבועות מתקרב
יעל קצב | mako אוכל
| פורסם 03/06/24
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (2 מנות):
חצי חבילת פסטה, מבושלת לפי הוראות היצרן
1 קופסת שימורים של תירס מתוק
40 גרם חמאה
1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול
חצי כוס חלב
רבע כוס פרמזן מגוררת
חצי כפית מלח
לפטריות:
חבילת פטריות, פרוסות
20-30 גרם חמאה
קורט מלח
אופן ההכנה:
1 מתחילים בפטריות: מטגנים את הפטריות בחמאה עד השחמה. ממליחים.
2 הרוטב: טוחנים במעבד מזון את התירס עד לקבלת מרקם כמה שיותר חלק.
3 ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים לה את התירס. מערבבים ומוסיפים חצי מכל שמנת, חלב, פרמזן ומלח. מערבבים.
4 מסננים את הפולנטה במסננת דקה (נעזרים בלקקן), ומחזירים למחבת יחד עם שאר השמנת. טועמים ומתקנים תיבול.
5 מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים לאיחוד.
6 מגישים את הפסטה, עליה הפטריות ולבסוף קצת פרמזן.
ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים
בתיאבון!