אוכל

פסטה פולנטה שהיא פשוט טירוף

כל מי שניסה את הפסטה הזאת - כולם כולל כולם - נשבע שהיא וואו, והאמת היא שזה לא מפתיע בכלל. עם תירס, שמנת מתוקה וטופ של פטריות צלויות בחמאה באמת שקשה לטעות. מזל ששבועות מתקרב

יעל קצב | mako אוכל | פורסם 03/06/24 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

חצי חבילת פסטה, מבושלת לפי הוראות היצרן

1 קופסת שימורים של תירס מתוק

40 גרם חמאה

1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול

חצי כוס חלב

רבע כוס פרמזן מגוררת

חצי כפית מלח

לפטריות:

חבילת פטריות, פרוסות

20-30 גרם חמאה

קורט מלח

אופן ההכנה:

1 מתחילים בפטריות: מטגנים את הפטריות בחמאה עד השחמה. ממליחים.

מתכונים לשבועות

2 הרוטב: טוחנים במעבד מזון את התירס עד לקבלת מרקם כמה שיותר חלק.

3 ממיסים חמאה במחבת ומוסיפים לה את התירס. מערבבים ומוסיפים חצי מכל שמנת, חלב, פרמזן ומלח. מערבבים.

4 מסננים את הפולנטה במסננת דקה (נעזרים בלקקן), ומחזירים למחבת יחד עם שאר השמנת. טועמים ומתקנים תיבול.

5 מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים לאיחוד.

6 מגישים את הפסטה, עליה הפטריות ולבסוף קצת פרמזן.

פסטה פולנטה שהיא פשוט טירוף (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
פסטה פולנטה שהיא פשוט טירוף|צילום: יעל קצב, mako אוכל
פסטה פולנטה. תראו עם איזה מרקם יש לנו עסק כאן (צילום: יעל קצב, mako אוכל)
פסטה פולנטה. תראו עם איזה מרקם יש לנו עסק כאן|צילום: יעל קצב, mako אוכל

ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים

או באינסטגרם המהמם שלה

בתיאבון!