אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

פשטידת פסטה וגבינות

מתכון לארוחה משביעה וקלה להכנה עם פסטה, עגבניות וגבינות. 45 דקות וזה מוכן

דנה אלמוסני | mako אוכל | פורסם 28/05/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 83 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 חבילת פסטה

1 מיכל שמנת מתוקה

150 גרם קשקבל מגוררת

150 גרם פרמזן מגוררת

100 גרם צהובה פשוטה מגוררת

2 ביצים

2 עגבניות חתוכות לקוביות

2 שיני שום קצוצות

1 כף תימין טרי

מלח ופלפל שחור גרוס

כף שמן זית

אופן ההכנה:

1 מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומניחים בצד.

2 מערבבים בקערה את כל המצרכים, למעט הפסטה. מוסיפים גם את הפסטה, מערבבים ומעבירים לתבנית פיירקס.

3 מזלפים את שמן הזית מעל ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 35 דקות.

* מומלץ ואף כדאי לאיזון הקלוריות לצרף סלט קטן למנה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

 >> לכל המתכונים לשבועות