אוכל

דושפרה עם דובדבנים ובצל

כיסוני בשר בוכריים ברוטב דובדבנים

ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני | פורסם 03/10/08 
  • זמן עבודהשעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושינדרשת מיומנות
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.5 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק

500 גר' בצק פסטה (ראו מתכון ראשון)

לרוטב

250 גר' דובדבנים מיובשים
24 בצלי שאלוט קלופים
1 כוס גרגירי חומוס מבושלים
2 כפות מיץ לימון
2 כוסות מרק עוף (אפשר מקוביות OXO )
מלח, פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס כוסברה טרייה

למילוי

500 גר בשר כבש טחון
250 גר' בצל קצוץ
כפית גרגירי כמון שלמים
מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

1.מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי. 2.חותכים את הבצק המרודד לריבועים קטנים. שמים במרכז כל ריבוע כפית מילוי. מקפלים ל"דושפרה" יפים. מבשלים במי מלח רותחים כעשר דקות ומסננים. 3.מבשלים את כל חומרי הרוטב בסיר רחב כרבע שעה. מכניסים פנימה את הדושפרה, מבשלים יחד עוד חמש דקות. 4.מעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעל את הכוסברה ומגישים.