אוכל
צילום׃ דן-יה שוורץ

פסטה בחומץ בלסמי עם עגבניות שרי ובזיליקום

מנה מנצחת שהיא חגיגת טעמים וניחוחות

ישראל אהרוני | יום חדש, תכנית הבוקר של קשת | פורסם 30/10/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

500 גרם פסטה פנה
300 גרם עגבניות שרי
3 שיני שום פרוסות
1 פלפל אדום חריף
רבע כוס שמן זית
5 כפות חומץ בלסמי
חופן בזיליקום טרי
מלח, פלפל
פרמז'ן

אופן ההכנה:

1 מרתיחים מים ומוסיפים מלח. מבשלים את הפסטה ומסננים. 2. מחממים במחבת חומץ בלסמי עד רתיחה. מוסיפים את הפסטה ומזגגים כ2-3 דקות. 3. מחממים במחבת שמן, ומטגנים פלפל חריף ושום. מוסיפים את העגבניות, מלח ופלפל. 4. מערבבים פנימה את הפסטה ומוסיפים את עלי הבזיליקום. 5. מפזרים פרמז'ן ומגישים.