צילום׃ רועי ברקוביץ'
פסטה עם חזה אווז ואספרגוס
זוהי מנת פסטה מעודנת ,עשירה ומפתיעה בפשטות ההכנה. אז קדימה, הזמינו את החברים כי זה הזמן להרשים
אביבה פיבקו | גורמה בפיתה
| פורסם 16/06/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (4 מנות):
300 גרם פסטה פטוצ'יני (רצוי על בסיס ביצים)
200 גרם חזה אווז מעושן פרוס דק
חבילת אספרגוס חתוך (3 ס"מ)
כף זרעי כוסברה
3 שיני שום פרוסות
כפית מלח
כפית פלפל
כף שמן זית
אופן ההכנה:
1 במחבת יבשה מחממים מעט את זרעי הכוסברה. מוציאים ומצננים.
2 מטגנים את פרוסות חזה האווז באותה מחבת עם מעט מאוד שמן זית. עד שהפרוסות הופכות קריספיות.
3 מוסיפים את השום ומטגנים עוד 2 דקות.
4 בסיר עם מים רותחים מבשלים את האספרגוס לשתי דקות ומוציאים הישר לקערה עם מי קרח.
5 מבשלים את הפסטה בסיר לפי הוראות היצרן.
6 מסננים את הפסטה ומוסיפים למחבת עם חזה האווז.
7 מוסיפים את האספרגוס ואת זרעי הכוסברה. ממליחים ומפלפלים.