אוכל
צילום׃ רועי ברקוביץ'

פסטה עם חזה אווז ואספרגוס

זוהי מנת פסטה מעודנת ,עשירה ומפתיעה בפשטות ההכנה. אז קדימה, הזמינו את החברים כי זה הזמן להרשים

אביבה פיבקו | גורמה בפיתה | פורסם 16/06/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 5 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

300 גרם פסטה פטוצ'יני (רצוי על בסיס ביצים)

200 גרם חזה אווז מעושן פרוס דק

חבילת אספרגוס חתוך (3 ס"מ)

כף זרעי כוסברה

3 שיני שום פרוסות

כפית מלח

כפית פלפל

כף שמן זית

 

אופן ההכנה:

1 במחבת יבשה מחממים מעט את זרעי הכוסברה. מוציאים ומצננים.

2 מטגנים את פרוסות חזה האווז באותה מחבת עם מעט מאוד שמן זית. עד שהפרוסות הופכות קריספיות.

3 מוסיפים את השום ומטגנים עוד 2 דקות.

4 בסיר עם מים רותחים מבשלים את האספרגוס לשתי דקות ומוציאים הישר לקערה עם מי קרח.

5 מבשלים את הפסטה בסיר לפי הוראות היצרן.

6 מסננים את הפסטה ומוסיפים למחבת עם חזה האווז.

7 מוסיפים את האספרגוס ואת זרעי הכוסברה. ממליחים ומפלפלים.

>> מתכוני גורמה בפיתה