אוכל
צילום׃ Johanna Goodyear, Istock

פסטה פפרדלה עם פקאן מסוכר

רצועות פסטה רחבות וארוכות בליווי קראנצ'י ומתקתק של פקאנים מסוכרים

| mako אוכל | פורסם 06/11/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחמישים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 שמנת מתוקה

מלח גס

1 זוקיני חתוך לחצי עיגול

עגבניות שרי תמר

פסטו עגבניות מיובשות

עלי תימין

פקאן מסוכר

גבינת פרמזן

מעט שמן זית

פסטה פפרדלה

קרעים של עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

1 מרתיחים את השמנת מתוקה על אש נמוכה עד שמצטמצמת לחצי.

2 מפזרים בתבנית מלח גס ומעל את עגבניות השרי. אופים בין שעתיים לשלוש בחום של 140-150 מעלות עד שהעגבנייה מאבדת את כל נוזליה.

3 טוחנים בבלנדר חלק מעגבניות השרי המיובשות, מוסיפים שמן זית, עד שמתקבל מרקם משחתי.

5 מחממים שמן זית במחבת, מוסיפים זוקיני ועגבניות. מקפיצים דקה ומוסיפים שמנת מתוקה. מוסיפים כף פסטו עגבניות ומצמצמים.

6 מבשלים פסטה פפרדלה כשלוש דקות.

7 מעבירים את הפסטה למחבת, מערבבים.

אופן ההגשה:

מעבירים לצלחת מעל מפזרים תימין, פקאן מסוכר, פרמזן וקרעים של עלי בזיליקום.