אוכל
צילום׃ mako אוכל

פסטת קונכיות עם טוויסט

מתכון לפסטה בשמנת עם טוויסט עגבניות מיובשות. פסטה שכל אחד יכול להכין. מתכון פשוט, טעים ובעל טעמים איטלקים.

Tultul | מתכוני גולשים | פורסם 14/02/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 14 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם פסטה קונקיליה (קונכיות)

500 גרם שמנת לבישול

100 גרם גבינה כחולה מפוררת (לא חייב)

50 גרם חמאה

100 גרם עגבניות מיובשות קצוצות גס

3 שיני שום קצוצות

מלח

פלפל ואגוז מוסקט לפי הטעם צרור של בזיליקום קצוץ גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה:

* בסיר עם מים רותחים מבשלים את הפסטה למידת אל דנטה

* בינתיים בסיר בינוני ממסים את החמאה ולאחר מכן מוסיפים את השום הקצוץ עם העגבניות המיובשות.

כשהעגבניות ספגו את החמאה מוסיפים פלפל, מלח ,אגוז מוסקט ואת הבזיליקום ומערבבים מעט.

* לאחר שתי דקות מוסיפים את השמנת לסיר ומביאים לרתיחה קלה ומוסיפים קצת מגבינת הפרמזן ואת הגבינה הכחולה כדי להסמיך את השמנת

* כשהפסטה מוכנה במידת אל דנטה מסננים את המים מוסיפים לסיר עם השמנת ומערבבים עד שכל הפסטה מכוסה בשמנת ומבשלים כחמש דקות בלבד.

* כשהפסטה מוכנה מגישים בצלחת הגשה עגולה ומעל מוסיפים את גבינת הפרמזן וכמה עלי בזיליקום טריים.