אוכל
צילום׃ אינה קראבצקי

פסטה עם בשר ובצל מטוגן

יוצאי ברה"מ לשעבר מכירים ואוהבים את המנה הזאת. השאר יכירו ויאהבו אותה עכשיו

אינה קראבצקי | mako | פורסם 13/05/11 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

800 גרם צלי כתף

4 בצלים חתוכים גס

חצי כוס שמן

חבילת פסטה מכל סוג שאוהבים, מבושלת אל דנטה (לפי הוראות היצרן)

מלח ופלפל

אופן ההכנה:

1 מבשלים את נתח הבשר בסיר עם מים כשעה וחצי. מוצאים את הנתח מהמים (שומרים אותם בצד) ומצננים טיפה. חותכים לפרוסות די עבות נגד כיוון הסיבים ואז מפוררים את הבשר עם הידיים לפי הסיבים.

2 מטגנים את הבצל במחבת גדולה עד להזהבה קלה. מוסיפים את הבשר המפורר, מתבלים במלח ופלפל שחור (בשפע), מוסיפים כשתי מצקות ממי הבישול של הבשר ונותנים לנוזלים להצטמצם על אש גבוהה כ-5 דקות.

3 מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב.

4 להגשה מטפטפים מעט שמן זית, ואם במקרה במקרה יש לכם – מעט שמן כמהין.