תמונת AVI׃ mako
רוטב פלפלים ועגבניות לניוקי
מתכון לרוטב קליל, פשוט וממכר לניוקי או לפסטה. ניתן להכין כמות גדולה מראש ולהקפיא
עמית שבו | מאסטר שף
| פורסם 03/05/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
המצרכים:
פלפל אדום
פלפל ירוק חריף
4 עגבניות, מגוררות
מלח ופלפל
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
אופן ההכנה:
1 קוצצים את הפלפלים לקוביות, מאדים מעט בסיר עם שמן ומוסיפים את העגבניות.
2 מתבלים ומבשלים כמה שיותר זמן, עד שהמיצים נעלמים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!