אוכל
צילום׃ none

לינגוויני פסטו וצנוברים קלויים

פסטה פסטו מנצחת!!! מתכון אליפות שמצליח בכל פעם מחדש ויש לו קונים רבים. טעים טעים טעים!!!

niti67 | מתכוני גולשים | פורסם 24/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 50 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

להכנסת הפסטו:

צרור גדול של בזיליקום טרי

2 שיני שום טרי

25 גרם צנוברים טריים

1/4 כוס שמן זית כתית מעולה

 

להכנת הפסטה:

500 גרם חבילת פסטה לינגוויני של ברילה (להכין על פי הוראות יצרן)

2 כפות שמן זית כתית מעולה

100 גרם פסטו

125 מ"ל שמנת לבישול 15%

מלח ים אטלנטי

פלפל שחור גרוס

25 גרם צנוברים קלויים במחבת יבשה

אופן ההכנה:

יש לרחוץ היטב את הבזיליקום, להפריד את העלים ולייבשם במייבש חסה.

במעבד מזון נטחן את עלי הבזיליקום יחד עם שיני השום, הצנוברים ושמן הזית עד להיווצרות ממרח פסטו.

בזמן שהלינגוויני מתבשל במים עד למצב אל-דנטה, במחבת גדולה נחמם 2 כפות שמן זית, נוסיף 100 גרם ממרח פסטו ונטגן קלות במשך 3 דקות. נוסיף למחבת שמנת לבישול, ונתבל במלח ופלפל שחור גרוס, ונבשל את הרוטב על אש קטנה, עד שהפסטה מוכנה.

כשהפסטה מוכנה, נסנן אותה, נוסיף למחבת ונערבב היטב. נטעם ונתקן תיבול מלח ופלפל על פי הצורך. נעביר את הפסטה לצלחת הגשה ונפזר מעל את הצנוברים הקלויים.