צילום׃ עידית נרקיס כ"ץ, mako אוכל
פאד סיו: מוקפץ של מסעדת טייגר לילי
פאד סיו היא מנה מהירה של עוף וירקות מוקפצים ברוטב של סויה, דגים וצדפות. בואו לראות איך מכינים את זה טעים כמו במסעדה
יניר גרין | מסעדת טייגר לילי
| פורסם 17/07/13
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים :
200 גרם אטריות אורז רחבות
1 חזה עוף, חתוך לנתחונים
מעט שמן
1 כפית שום כתוש
2 ביצים טרופות
חצי כוס בצל ירוק, קצוץ לטבעות
כוס כרוב סיני, קצוץ גס
חצי כוס ברוקולי (פרחים קטנים)
לרוטב:
3 כפות רוטב דגים
2 כפות רוטב סויה
2 כפות סויה שחורה (אפשר להמיר בסויה רגילה)
2 כפות רוטב צדפות
2 כפיות סוכר
קורט פלפל לבן
אופן ההכנה:
1 משרים את האטריות חצי שעה במים פושרים, ומסננים.
2 מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב עד שהסוכר נמס.
3 מקפיצים את השום והביצים בשמן בווק חם מאוד. מערבבים כל הזמן. מוסיפים את הירקות והעוף וממשיכים להקפיץ.
4 כשהירקות חצי רכים מוסיפים את האטריות המסוננות ואת הרוטב. ממשיכים להקפיץ עד לצמצום כמעט מלא של הרוטב.
5 מגישים עם לימון.
* המתכון באדיבות מסעדת טייגר לילי
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!