אוכל

ספגטי בולונז

ספגטי ברוטב עגבניות ובשר בתיבול מנצח שתמיד מצליח - מנה שכל הילדים אוהבים

עדן הראל | עושים שכונה | פורסם 19/12/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.3 165 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

חצי קילו בשר בקר טחון

1 בצל

1 שן שום

שמן זית

4 חבילות קטנות של רסק עגבניות

פפריקה מתוקה

מלח

סוכר

אופן ההכנה:

1 חותכים את הבצל והשום לקוביות.

2 שופכים רבע כוס שמן זית לסיר. מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור דקה מוסיפים את הבצל והשום לסיר ומטגנים עד שיזהיבו. מדי פעם מערבבים בכף עץ.

3 כשהבצל מזהיב, מוסיפים את הבשר. מועכים ומערבבים עד שכל הבשר הופך שחום.

4 מערבבים בכוס את רסק העגבניות, מעט מים, כפית מלח, חצי כפית פלפל וקמצוץ סוכר. שופכים לסיר ומערבבים.

5 מכסים את הסיר, מחלישים את האש ומבשלים כחצי שעה, עד שהרוטב הופך לסמיך.

6 בינתיים, מבשלים את הספגטי על פי ההוראות היצרן ומערבבים לבסוף עם הרוטב.