אוכל
צילום׃ יונתן בלום, יחסי ציבור

נודלס עם עוף וירקות

מנה אסייתית בסיסית ומעוררת תיאבון, קלה ומהירה להכנה

הדר אליאס | mako | פורסם 17/06/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 132 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

100 גרם נודלס
חצי ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
2 בצלים גדולים פרוסים
חבילת פטריות שמפיניון חצויות
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
3 כפות סויה
חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק
4 כפות דבש
2 כפות מים
שמן זית לטיגון

אופן ההכנה:

1 משרים את קוביות העוף בסויה כחצי שעה.

2 מטגנים את הבצל, וכשהוא מזהיב מוסיפים את העוף וממשיכים לטגן עד שהוא נחרך מכל הצדדים.

3 מוסיפים את הגזר ואחריו את הפטריות, ומערבבים.

4 מערבבים יחד את רוטב הצ'ילי, הדבש והמים, שופכים על העוף והירקות ומערבבים. מכינים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה ומערבבים עם העוף והירקות.