אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

פשטידות פסטה אישיות

מנה זריזה ומנחמת, פחמימתית כמו שצריך וטעימה בטירוף

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 23/06/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.5 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (1 מנות):

1/2 חבילת פסטה (איזה שבא)
1 עגבנייה
1 כף גבינת סקי
2 פרוסות גבינה צהובה
חצי סלסלת פטריות שמפיניון
1 שן שום
1 כף שמן זית
מלח
מים לבישול
חופן אגוזי מלך (כדאי, לא חובה)
לפני האפייה: גבינה צהובה לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 מחממים תנור ל-200 מעלות. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.

2 בינתיים מעבירים את כל יתר המצרכים למעבד מזון ויוצרים מהם מחית.

3 מכניסים את הרוטב שהתקבל למיקרוגל ל-20 שניות, ומערבבים.

4 מסננים את הפסטה, ומערבבים לתוכה את הרוטב.

5 מעבירים לקערות חסינות חום, נותנים לכל סועד להוסיף מלמעלה את כמות הגבינה המועדפת עליו ומכניסים לתנור ל-7 דקות.

6 מגישים מבעבע.