אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

מקרוני וגבינה

מנה מהירה, זולה ומשביעה

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 19/07/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 44 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1/2 חבילת פסטה ספגטיני
70 גרם גבינה צהובה לבחירתכם (מומלץ: פרמזן, צ'דר וגאודה)
3 כפות חלב
2 ליטר מים רותחים
1 כפית מלח

אופן ההכנה:

1 מוזגים את המים הרותחים לסיר בינוני ומוסיפים מלח. 2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן (7 דקות בדרך כלל). חשוב להקפיד לא לבשל יתר על המידה. 3. במקביל: מגוררים את הגבינות לקערה, מוסיפים את החלב ומערבבים. 4. מסננים את הפסטה ומעבירים בזריזות לקערת הגבינה. מערבבים עד שהגבינה נמסה ומגישים מיד.