אוכל
צילום׃ mako אוכל

פסטה ברוטב עגבניות קלאסי

tamar_bs1 | מתכוני גולשים | פורסם 06/03/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 12 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם ספגטי(חבילה)

200 גרם רוטב עגבניות מומס בשתי כוסות מים

3 עגבניות תמר מגורדות בפומפיה

2 בצלים בינוניים קצוצים דק דק

כוס עגבניות מיובשות קצוצות

כף סוכר

כף גדושה מרק עוף מומסת בכוס מים רותחים

כף מחוקה חוויאג' למרק

כף גדושה פפריקה מתוקה

כפית מחוקה פפריקה חריפה

חצי כוס בזיליקום קצוץ

אופן ההכנה:

1.מבשלים את הפסטה ,מסננים ומתבלים במעט שמן זית.

2 במחבת מטגנים את הבצל עם כף סוכר והפפריקה המתוקה והחריפה עד שהבצל נהיה שקוף, מוסיפים את הרוטב עגבניות מרק העוף, החוואיג', הבזיליקום העגבניות המגורדות ומניחים לבערך כ-10 -7 דקות.כל פעם שנהיה בועות מערבבים.מוסיפים את הפסטה ואת העגבניות המיובשות ומגישים..