אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

פסטה ברוטב עגבניות וטונה

מתכון קליל ורענן לקיץ

פסטה ברילה | טונה RIO MARE | פורסם 27/04/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי חבילה (250 גרם) פסטה פנה, מבושלת על פי הוראות היצרן
1 קופסה טונה ריו מרה
6-5 עלי בזיליקום קצוצים
חופן זיתים שחורים מגולענים ופרוסים דק
1 כף שמן זית
2 עגבניות טריות קלופות וקצוצות
מלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם
מעט גבינת פרמזן (לא חובה)

אופן ההכנה:

1 בקערה גדולה מניחים את הפסטה (חמה או קרה). יוצקים פנימה את שמן הזית ומערבבים היטב. 2. מפוררים פנימה תוכלה של קופסת טונה ריו מרה (רצוי לפורר גס), מוסיפים את העגבניות והבזיליקום, מתבלים ומערבבים היטב. 3. מחלקים למנות, מעטרים בפרוסות זיתים שחורים, מגררים מעל מעט גבינת פרמזן ומגישים.