אוכל
יח``צ׃ יעל צור, יחסי ציבור

ספגטי ברוטב קציצות בשר

מנה שהילדים תמיד אוהבים לאכול

אליאב גולדנברג | רשת מסעדות 'ספגטים' | פורסם 30/07/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.7 163 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 חבילת ספגטי

לקציצות:

500 גרם בשר טחון
1 בצל לבן קצוץ
1 כף פירורי לחם
עלי בזיליקום קצוצים- לפי הטעם
מלח

לרוטב:

1 קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות
1 שן שום כתושה
2 כפות שמן זית
1 כוס מים
מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 הכנת הקציצות: מערבבים בקערה את הבשר הטחון, הבזיליקום, פירורי לחם ובצל. מכינים מהתערובות כדורים בגודל אחיד. 2. הכנת הרוטב: מחממים סיר ויוצקים לתוכו שמן זית ואת העגבניות. מתבלים את התערובת בשום ומלח. תוך כדי ערבוב מבשלים את העגבניות ונותנים להם להתרכך כ- 5 דקות. מנמיכים את הלהבה ומוסיפים לסיר את המים. 3. את הקציצות שהכנו מוסיפים בעדינות לתוך הסיר. תהליך הבישול לוקח כ- 30 דקות. רגע לפני סיום מוסיפים את הספגטי המבושל ומערבבים היטב.