יח``צ׃ יעל צור, יחסי ציבור
ספגטי ברוטב קציצות בשר
מנה שהילדים תמיד אוהבים לאכול
אליאב גולדנברג | רשת מסעדות 'ספגטים'
| פורסם 30/07/09
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 חבילת ספגטי
לקציצות:
500 גרם בשר טחון
1 בצל לבן קצוץ
1 כף פירורי לחם
עלי בזיליקום קצוצים- לפי הטעם
מלח
לרוטב:
1 קופסת שימורים של עגבניות מרוסקות
1 שן שום כתושה
2 כפות שמן זית
1 כוס מים
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה:
1 הכנת הקציצות: מערבבים בקערה את הבשר הטחון, הבזיליקום, פירורי לחם ובצל. מכינים מהתערובות כדורים בגודל אחיד. 2. הכנת הרוטב: מחממים סיר ויוצקים לתוכו שמן זית ואת העגבניות. מתבלים את התערובת בשום ומלח. תוך כדי ערבוב מבשלים את העגבניות ונותנים להם להתרכך כ- 5 דקות. מנמיכים את הלהבה ומוסיפים לסיר את המים. 3. את הקציצות שהכנו מוסיפים בעדינות לתוך הסיר. תהליך הבישול לוקח כ- 30 דקות. רגע לפני סיום מוסיפים את הספגטי המבושל ומערבבים היטב.