אוכל
צילום׃ mako אוכל

פנה כבד

בעבר ניהלתי מסעדה איטלקית, והמנה שכיכבה במסעדה היא פסטה כבד!

רפאללניאדו | מתכוני גולשים | פורסם 25/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושינדרשת מיומנות
  • כשרות לא כשר
Rating: 1.7 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

שמן זית

חמאה

בצל חתוך לרצועות

פטריות טריות

שום טרי כתוש

בזיליקום טרי קצוץ

ארבעה נתחים טריים של כבד עוף

רוטב עגבניות

שמנת לבישול

סויה

חומץ בלסמי

יין אדום יבש

יין אדום מתוק

מלח גס

פלפל שחור גרוס. פסטה טרייה בצורת פנה עשויה אל דנטה.

אופן ההכנה:

מחממים מחבת מוסיפים שמן זית וחמאה, מטגנים את הבצל עד להצהבה, מוסיפים פטריות, שום טרי כתוש, שמים שתי כפות מרוטב העגבניות ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.

מוסיפים את היין האדום היבש. והיין המתוק, את רוטב הסויה והבלסמי, מטגנים קלות את נתחי הכבד ומוסיפים את השמנת עד לצמצום הרוטב. מוסיפים את הפסטה מקפיצים מוזגים ומוסיפים את הבזלקום מעל בתאבון!!