טורטליני במילוי שאריות תבשיל בשר וירקות שורש
כיסוני פסטה ממולאים בבשר וריקוטה, שוחים ברוטב עגבניות שרי תמר צלויות וזוקיני
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (2 מנות):
בצק פסטה
להגשה:
עגבניות שרי תמר
שמן זית
מלח ופלפל
שום
תימין
פרמזן
עלי רוקט
למילוי:
תבשיל בשר וירקות שורש (שאריות מהתבשיל)
ריקוטה פרסקה
צנוברים
בזיליקום
לרוטב:
מעט שמן זית
ענף רוזמרין
שן שום
זוקיני, חתוך לקוביות
אופן ההכנה:
1 חוצים את עגבניות השרי לאורכן. מטפטפים שמן זית, מתבלים במלח ושום ומפזרים עלי תימין. קולים בגריל כ-15 דקות, עד לחריכה קלה.
2 למלית: מפוררים את הבשר וקוצצים מעט מהגזר המבושל. מוסיפים ריקוטה, צנוברים ובזיליקום.
3 מרדדים בצק פסטה במכונה, קורצים עיגולים, ממלאים במלית ויוצרים טורטליני.
4 מבשלים את הטורטליני במים עד שהם צפים – לא יותר משתי דקות.
5 מטגנים בשמן זית ענף רוזמרין ושן שום, מוציאים ומוסיפים קוביות זוקיני לטיגון קצר של דקה ולא יותר.
6 מוסיפים את הטורטליני ומקפיצים מעט במחבת לערבוב טעמים.
7 מעבירים לצלחת הגשה, מקשטים בעגבניות הצלויות, מתבלים בפרמזן מגורר ועלי רוקט קרועים לפיסות קטנות.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!