אוכל
צילום׃ none

פסטה פטריות

לאנשים שאוהבים פטריות, פסטה בתוספת 4 סוגי פטריות ברוטב עדין וקליל.

smadi26 | מתכוני גולשים | פורסם 27/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם פטוציני (רצוי מבצק פסטה טרי)

5 פטריות שמפיניון

2 פטריות פורטובלו

35פטריות פיופינו

5 פטריות ירדן

30 גרם חמאה

1 כפית תימין

40 מ"ל שמנת מתוקה (2 כפות) 32%

2 כפות מיץ לימון

3 עלי מרווה

מלח

פלפל

1 כף יין לבן לבישול

אופן ההכנה:

1 מבשלים את כל הפטריות ביחד עם החמאה והתימין במחבת ומשחימים את הפטריות עד להזהבה.

2 מוסיפים את הלימון עם השמנת והיין ומבשלים לקבלת מרקם קרמי אך עדין

3 מתבלים במלח ופלפל (לפי הטעם) ומוסיפים את עלי המרווה

4 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן

5 מסיפים את הפסטה המוכנה ישירות לרוטב ומערבבים קלות.

שיהיה בתאבון