אוכל
צילום׃ mako אוכל

פסטה ריקוטה וזיתים שחורים.

tamar_bs1 | מתכוני גולשים | פורסם 25/02/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילה פסטה 500 גרם

250 גרם גבינת ריקוטה במליחות מעודנת

250 גרם שמנת לבישול

כוס וחצי זיתים שחורים מגולענים חתוכים גס

2 שיני שום קצוצות

כף אבקת מרק פטריות מומסת בחצי כוס מים חמים

כפית חוואיג' למרק

כף מיץ לימון

אופן ההכנה:

1 בסיר על אש בינונית מכינים את הפסטה.

2 בסיר שני מחממים את הריקוטה עם השמנת , השום, אבקת המרק, החוואיג' והלימון עד שהתערובת מצטמצמת ונהיית חלקה, מוסיפים את הזיתים השחורים מערבבים קצת ומחבים את האש, מוסיפים את הפסטה לרוטב למגישים.