אוכל
צילום׃ iStock

ספגטי פומודורו

שף רועי חנין ממסעדת בליני מגיש ספגטי ברוטב עגבניות טעים וקל

שף רועי חנין | מסעדת בליני | פורסם 13/01/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.4 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

ספגטי

חצי ק"ג ספגטי- חבילה אחת 

 רבע כוס שמן זית
6 שיני שום פרוסות דק מאד
1 עגבניה קצוצה לריבועים
½ ליטר ציר (קולי) עגבניות **
3 כפות בזיליקום קצוץ

אופן ההכנה:

להרתיח בסיר 4 ליטר של מים. להוסיף 4 כפות מלח (לפני הכנסת הפסטה).

לחמם סיר עם שמן זית, להכניס את השום ואת העגבניות הקצוצות ולחמם עד לצריבת העגבניות. לאחר מכן להוסיף את רוטב העגבניות. להמתין עד שהרוטב מגיע לרתיחה. לערבב היטב ולהוסיף את הבזיליקום. בשלב זה להכין את הפסטה, לסנן, להוסיף לרוטב לערבב ולהגיש.