אוכל
תמונת AVI׃ mako

רביולי במילוי גבינות ברוטב שמנת פסטו

מתכון לפסטה במילוי לאבנה, ריקוטה ומוצרלה ברוטב שמנת ועשבי תיבול. מנה עשירה ומשביעה

סיון קליקה | מאסטר שף | פורסם 03/05/12 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2 10 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

150 גרם קמח לבן (רגיל)

50 גרם קמח חיטת דורום

2 ביצים

רבע כפית מלח

למילוי:

2 כפות לבנה

2 כפות ריקוטה

100 גרם צפתית

75 גרם פטה

125 גרם מוצרלה מגוררת

מלח

לרוטב:

2 צרורות בזיליקום גדולים

מעט צנוברים

מלח ופלפל

שמן זית

4\3 מיכל שמנת לבישול

מעט שום

אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1 מערבבים במיקסר את הקמחים, הביצים והמלח עד לקבלת פירורי בצק גדולים. מוציאים ולשים מעט ביד עד לקבלת בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות.

2 מערבבים את הגבינות עד ליצירת מלית אחידה וממליחים.

3 מרדדים את הבצק, תחילה במערוך ואז במכונת פסטה.

4 קורצים מהבצק המרודד עיגולים ובמרכז כל אחד מניחים כדור מלית. סוגרים.

5 מרתיחים מים מומלחים בסיר גדול, מכניסים את הרביולים ומבשלים כמה דקות.

6 שמים במעבד מזון את הבזיליקום, קצת צנוברים, מלח ושמן זית וטוחנים.

7 מחממים את השמנת במחבת ומוסיפים שום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט ואת הפסטו בזיליקום.

8 מגישים את הרביולי עם הרוטב.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!