צילום׃ יחסי ציבור
פסטה 4 גבינות
פנה משובח ברוטב שמנת, פרמזן, רוקפור ומוצרלה
| יריד האוכל של דיזנגוף סנטר
| פורסם 12/05/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
500 גרם פסטה פנה
1 כוס שמנת מתוקה
50 גרם גבינת פרמזן
50 גרם גבינת רוקפור
50 גרם גבינת מוצרלה
50 גרם חמאה
1 כפית שום
קורט אגוז מוסקט
מלח
אופן ההכנה:
1 מבשלים את הפסטה בישול אלדנטה (10 אחוזים פחות מבישול מלא). מורידים מהאש, מקררים על מסננת ומוסיפים מעט שמן זית.
2 להכנת הרוטב ממיסים את החמאה על מחבת, מוסיפים את השום והשמנת המתוקה ומרתיחים.
3 מוסיפים את הגבינות ומערבבים. מחכים עד שהרוטב יסמיך, מוסיפים את התבלינים ויוצקים על הפסטה.