אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

פסטה 4 גבינות

פנה משובח ברוטב שמנת, פרמזן, רוקפור ומוצרלה

| יריד האוכל של דיזנגוף סנטר | פורסם 12/05/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.4 130 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):


500 גרם פסטה פנה
1 כוס שמנת מתוקה
50 גרם גבינת פרמזן
50 גרם גבינת רוקפור
50 גרם גבינת מוצרלה
50 גרם חמאה
1 כפית שום
קורט אגוז מוסקט
מלח

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה בישול אלדנטה (10 אחוזים פחות מבישול מלא). מורידים מהאש, מקררים על מסננת ומוסיפים מעט שמן זית.

2 להכנת הרוטב ממיסים את החמאה על מחבת, מוסיפים את השום והשמנת המתוקה ומרתיחים.

3 מוסיפים את הגבינות ומערבבים. מחכים עד שהרוטב יסמיך, מוסיפים את התבלינים ויוצקים על הפסטה.