אוכל
צילום׃ Stephen Orsillo, Istock

פוזילי פרימוורה

פסטה מרהיבה וצבעונית עם שלל ירקות בניחוח איטלקי

גלי ברמן | עושים חיים וטעים | פורסם 17/06/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 21 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

400 גרם פוזילי
1 בצל
1 גמבה
1 קישוא
½ חציל
1 גזר
2 שיני שום

אופן ההכנה:

1.מטגנים קלות את שיני השום בשמן זית. 2.מוסיפים בצל, גמבה, קישוא, חציל, גזר ופלפל חריף. 3.מבשלים הכל יחד על אש קטנה למשך 15 דקות. 4.מבשלים את הפסטה במים רותחים לדרגת אל דנטה, ומסננים. 5.לסיום, מוסיפים את הפסטה לרוטב.