אוכל
צילום׃ none

פסטת קישואים בריאה וטעימה בטירוף

פסטת קישואים בריאה וטעימה בטירוף

NaamaS | מתכוני גולשים | פורסם 14/06/15 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 35 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

- 5 קישואים גדולים פרוסים כחוטים דקים. ** ניתן להשתמש מכשיר חיתוך/ קולפן משונן-julienne peeler / כישרון טבעי ;)

- 3 שיני שום כתושות.

- 1/2 כפית פתיתי פלפל אדום/ צ׳ילי.

- כף פטרוזיליה קצוצה.

- כף קמח שקדים.

- כף שקדים פרוסים.

- חצי כפית שמן קוקוס.

- 2 כפות שמן זית כתית מעולה.

- 1/4 כפית פלפל שחור.

- קורט מלח. (ניתן להוסיף לפי הטעם)

אופן ההכנה:

1 ראשית, חותכים את כל הירקות.

2 נוסיף למחבת את השמן קוקוס ולאחר שיתחמם קלות, נוסיף את הקמח שקדים והמלח.

3 לאחר שקבלנו מראה פירורי , נוריד מהאש ונעביר לקערית קטנה.

4 באותה המחבת על אש גבוהה, נוסיף: שמן זית, שום ופתיתי פלפל אדום/ צ׳ילי.

5 נוסיף את הקישואים ונערבב יחד. אין צורך בבישול ארוך מאוד, המטרה היא ערבוב הקישואים עם החומרים וחימום המנה.

6 נוסיף מלח ופלפל, נטעם.. נתאהב, ונערבב שנית (:

7 נוריד מהאש, נסדר בקערה/ צלחת ומעל נפזר את פרורי השקדים שהכנו מראש.