אוכל
צילום׃ none

Maccheroni di Bosco מקרוני מהיער

מנה פשוטה וטעימה מאוד עם טעמי אדמה חמים. מתאימה לימי חורף קרירים.

noazeli | מתכוני גולשים | פורסם 02/04/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 1.4 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילה 1 של 500 גרם מקרוני של ברילה

500 גרם דלעת חתוכה לקוביות קטנות

500 גרם ברוקולי טרי קצוץ גס

200 גרם ערמונים קלופים ומבושלים קצוצים גס

100 גרם צנוברים

50 גרם חמאה

1/3 כוס יין לבן

שמן זית

מלח גרוס

מעט פלפל שחור גרוס טרי

מעט צ'ילי יבש חריף

חצי שן שום

מעט אגוז מוסקט

ענף רוזמרין טרי

1 מיכל של שמנת לבישול 15% 250 גרם

150 גרם גבינת פרמזן מגוררת.

אופן ההכנה:

מטגנים במחבת עם שמן זית וחמאה את השום. מוסיפים את קוביות הדלעת והברוקולי, מערבבים קלות במשך 8-10 דקות. מוסיפים את היין הלבן, מנמיכים את האש ונותנים לן להתאדות. מוסיפים את הערמונים והצנוברים ומתבלים במלח, פלפל, צ'ילי, אגוז מוסקט ומוסיפים את גבעול הרוזמרין. מוסיפים את השמנת המתוקה, מבשלים עד הסמכה. מוסיפים 50 גרם פרמזן. במקביל מבלשים את הפסטה לרמת אל דנטה. מוסיפים כף או שתיים של מי בישול הפסטה לרוטב. מעבירים את הפסטה המבושלת לאחר סינון לתערובת ומערבבים. בהגשה מפזרים פרמגי'נו רג'יאנו אמיתי. מומלץ להינות עם כוס יין לבן איטלקי משובח.

Buon Appetito!