רביולי דלעת וריקוטה
מנה נקייה עם טעמים פשוטים וכובשים
יניב גור אריה | mako
| פורסם 30/10/08
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
לפסטה
200 גרם בצק פסטה
למילוי
1 ק"ג דלעת
מלח ופלפל
שמן זית
250 גרם גבינת ריקוטה
אגוז מוסקט מגורד
לחמאת המרווה
100 גרם חמאה
2 עלי מרווה
אופן ההכנה:
1 למילוי: חותכים דלעת לקוביות, מתבלים במלח, פלפל ושמן זית ואופים בחום של 200 מעלות כ-1/2 שעה, עד שהדלעת מתרככת.2. מועכים קלות ומערבבים עם הריקוטה, מתבלים במלח, פלפל, שמן זית ומעט אגוז מוסקט מגורד.3. מרדדים את הבצק במכונת פסטה, חותכים למלבנים, מורחים בביצה טרופה, מזלפים מהמילוי בחלק העליון של העלה, מכסים בחצי התחתון, מהדקים היטב וקורצים רביולי.4. לרוטב: ממיסים חמאה, מוסיפים עלי מרווה ומרתיחים עד שהחמאה חומה. מתבלים במעט אגוז מוסקט.מוסיפים את הרביולי ומערבבים עד שהרביולי מצופים ברוטב.