אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

פסטה מלאה עם כבדים

הקשיחות של הקמח המלא מחולל פלאים

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 16/12/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.8 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

500 גרם כבדים טריים
1 חבילת ספגטיני מקמח מלא (עובד מצוין גם עם פנה)
1 בצל לבן
2 שיני שום
1/3 כוס מים
1 כפית כמון
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית כוסברה טחונה
1 כפית פפריקה מתוקה
קורט פלפל שטה גרוס (צ'ילי יבש)
מלח, פלפל
מים לבישול הפסטה
1 כף שמן קנולה

אופן ההכנה:

1 ממלאים סיר גדול במים עד ה-3/4. מוסיפים מלח, מכסים ומביאים לרתיחה. 2. בינתיים קוצצים את הבצל והשום ומנקים את הכבדים. 3. מציבים מחבת גדולה או ווק על אש גבוהה ומוסיפים שמן. 4. מוסיפים למחבת את הבצל ומטגנים עד שהוא נהיה שקוף. מוסיפים את הפסטה למים ומערבבים מעט. 5. מוסיפים את השום ואת כל התבלינים למחבת ומערבבים היטב. מוסיפים את המים. 6. מוסיפים את הכבדים ומטגנים 5 דקות. 7. מסננים את הפסטה, שוטפים קלות ומחלקים לצלחות.