אוכל
צילום׃ mako אוכל

פסטה טונה ברוטב לימון וצלפים

הפסטה מוגשת בטמפרטורת החדר, הטונה כבושה במיץ לימון ואינה עוברת תהליך בישול או טיגון. זמן ההכנה של כל המנה אורך כ-15 דק' בלבד (תענוג)

nofar82 | מתכוני גולשים | פורסם 26/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

200 גרם פסטה ברילה כמובן

רצוי מסוג ארוך: פטוצ'יני

לינגיוונה150 גרם טונה טריה

חתוכה לקוביות בגודל 2X2 ס"מצרור עלי ארוגולה לימון בינונישמן זית איכותיכפית צלפים במלחגבינת פרמז'ן פלפל טחוןמלח

אופן ההכנה:

מכינים את הפסטה עם מעט מלח ומניחים בצלחת הגשה

מפזרים על גבי הפסטה קרעים של עלי הארוגולה

מפזרים על גבי העלים את נתחי הטונה

סוחטים את הלימון ונותנים זילוף של שמן זית

שוטפים את הצלפים ומוסיפים

מגרדים מעל פרמז'ן לפי הטעם

מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם

בתיאבון!