אוכל
צילום׃ דניאל לילה, יחסי ציבור

פסטה עם פול ירוק, עלים ירוקים ונתחי סלמון

פסטה קלה וטעימה לפי שיטת ההרזיה "דיאטת האושר"

יניב גור אריה | גלריית המומחים | פורסם 17/06/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

100 גרם פסטה מאיכות טובה

לרוטב

1 כוס פול ירוק (קלוף גם מהקליפה הדקה)
100 גרם פילה סלמון חתוך לנתחים
1 עגבנייה גדולה קלופה וקצוצה דק
4 שיני שום קצוצות
מלח ים, פלפל גרוס
2 כפות שמן זית
חופן גדול עלי בייבי קצוצים גס
אופציה: כף אחת גבינה צפתית יבשה מגורדת

אופן ההכנה:

1 מבשלים את הפסטה במים רותחים לפי הוראות היצרן עד לדרגת 'אל דנטה' ומסננים.

2 באותם מי בישול של הפסטה חולטים את הפול הירוק ונתחי הסלמון כ- 3 דקות ומסננים.

3 מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב, מוסיפים את הפסטה וכ- 2 כפות ממי הבישול ומגישים.