אוכל
צילום׃ mako אוכל

רביולי כמהין ברוטב שמנת מוקרם

רביולי שהגיע מגן עדן!

ortalbo | מתכוני גולשים | פורסם 13/02/14 
  • זמן עבודהעד שעתיים
  • זמן הכנהעד שעתיים
  • רמת קושינדרשת מיומנות
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.9 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לבצק: 250 גרם קמח לבן

250 גרם קמח דורום

8 חלמונים

4 ביצים

1/4 כפית מלח

 

למילוי: 200 גרם גבינת פרומעז

2 כפות שמן כמהין

20 גרם גרידת כמהין

 

רוטב: מעט שמן זית

1 מיכל שמנת מתוקה

1/2 כוס יין לבן

קורט מלח

קורט פלפל

אגוז מוסקט לפי הטעם

1 שן שום כתושה

גבינת גאודה להקרמה

אופן ההכנה:

1 מכינים את בצק הפסטה: מערבבים את כל החומרים ביחד. לשים בקירור לחצי שעה.

2 מכינים את המילוי: מערבבים את כל החומרים.

3 מרדדים את הבצק במכונת פסטה וקורצים מרובעים בגודל 3 ס"מ על 2 ס"מ.

4 ממלאים את העיגולים, מרטיבים המעט מים בקצוות וסוגרים את הרביולי.

5 מכינים את הרוטב: הרוטב: מחממים מחבת עם מעט שמן זית מוסיפים את שאר המרכיבים. מערבבים היטב, מביאים לרתיחה ואז מבשלים על אש קטנה עוד 5 דקות כדי שהרוטב יסמיך.

6 מפזרים גבינת גאודה מעל להקרמה