אוכל
צילום׃ none

ספגצלעות כבש מעושן

ספגטי של יום שישי בצהורים אחרי הניקיונות ולפני המנוחה

פיאצה | מתכוני גולשים | פורסם 15/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

20 גרם נקניק צלעות כבש מעושן חתוך לרצועות

חבילת ספגטי איטלקי

שבע עגבניות שרי אדומות קצוצות

חצי בצל חתוך לחצי עיגול דקים

מי שלא שומר על כשר: חצי חופן פרמזן

אופן ההכנה:

מטגנים קצת את הבצל על מחבת עם רבע כוס שמן זית כאשר הבצל שזוף מוסיפים את הנקניק החתוך לרצועות ומיסיפים את העבניות שרי החתוכות מלח פלפל שחור .

מוסיפים למחבת את הספגטי המבושל וחצי מצקת מהמים של הפסטה לערבב היטב במחבת על האש

אפשר לפזר חופן פרמזן מלעלה.