צילום׃ none
ספגצלעות כבש מעושן
ספגטי של יום שישי בצהורים אחרי הניקיונות ולפני המנוחה
פיאצה | מתכוני גולשים
| פורסם 15/02/14
- זמן עבודהעד חצי שעה
- זמן הכנהעד חצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
20 גרם נקניק צלעות כבש מעושן חתוך לרצועות
חבילת ספגטי איטלקי
שבע עגבניות שרי אדומות קצוצות
חצי בצל חתוך לחצי עיגול דקים
מי שלא שומר על כשר: חצי חופן פרמזן
אופן ההכנה:
מטגנים קצת את הבצל על מחבת עם רבע כוס שמן זית כאשר הבצל שזוף מוסיפים את הנקניק החתוך לרצועות ומיסיפים את העבניות שרי החתוכות מלח פלפל שחור .
מוסיפים למחבת את הספגטי המבושל וחצי מצקת מהמים של הפסטה לערבב היטב במחבת על האש
אפשר לפזר חופן פרמזן מלעלה.