צילום׃ Alina Solovyova-Vincent, Istock
פסטה עם ברוקולי ופטריות של ג'וזי כץ
המתכון של ג'וזי לפסטה מיוחדת וטעימה
ג'וזי כץ | יום חדש, תכנית הבוקר של קשת
| פורסם 03/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (5 מנות):
פסטה לינגוויני
שמן זית
גבינה בולגרית 24% עיזים (פיראוס).
כמה שיניים של שום
פטריות לבנות- סל אחד.
ברוקולי- לא קפוא, 3 גבעולים.
פלפל
מלח
אופן ההכנה:
מרתיחים מים, כאשר הם רותחים מוסיפים את הפסטה מבשלים על אש בינונית כ-10 דקות (בודקים שמוכן). מאדים את הברוקולי עד שמוכן. חותכים את הברוקולי והפטריות לחתיכות בינוניות. מקפיצים בווק את הברוקולי, הפטריות והשום עם שמן זית, מלח ופלפל לפי הטעם. מוסיפים לפסטה ומערבבים. בסוף שמים למעלה חתיכות של גבינה בולגרית.
בתיאבון.