אוכל
יח``צ׃ יעל צור, יחסי ציבור

ספגטי עם כדורי בשר

כמה שזה פשוט, ככה זה מגרה. בואו גם אתם ליהנות מהמנה שאף ילד עוד לא הצליח להגיד לה לא (ולא, אנחנו ממש לא מצפים שתטגנו את הקציצות בנפרד)

פסקל פרץ-רובין | יום חדש, תכנית הבוקר של קשת | פורסם 13/10/13 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.4 395 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

לכדורי הבשר:

1/2 ק"ג בשר בקר טחון

4 גבעולי פטרוזיליה, שטופים וקצוצים דק

1/4 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

4 שיני שום, כתושות

1/2 כפית קינמון

לרוטב:

5 כפות שמן

2 בצלים גדולים, קצוצים דק

8 שיני שום, קצוצות

4 כפות רסק עגבניות

1 עגבנייה גדולה, שטופה וחתוכה לקוביות

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

1/4 כפית פלפלת אדומה מתוקה

כוס וחצי מים

חבילה ספגטי

אופן ההכנה:

1 שמים את כל חומרי כדורי הבשר בקערה ומערבבים לעיסה אחידה. מרטיבים קלות את הידיים וצרים כדורים קטנים בקוטר ס"מ וחצי. מניחים על צלחת גדולה.

2 מחממים שמן בסיר רחב ושטוח. מוסיפים הבצלים והשום הקצוצים ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את רסק העגבניות ואת קוביות העגבנייה, מערבבים ומוסיפים את התבלינים. יוצקים את המים, בוחשים ומבשלים מכוסה על להבה בינונית עד לרתיחה.

3 מוסיפים את כדורי הבשר לרוטב הרותח, מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים על להבה נמוכה כ-20 דקות.

4 ממלאים סיר גבוה במים ומביאים לרתיחה על להבה בינונית. כשהמים רותחים מוסיפים את הספגטי ומבשלים על להבה בינונית עד לשלב אל דנטה. מסירים מהלהבה ומסננים. מוסיפים את הספגטי לסיר עם הרוטב וכדורי הבשר ומערבבים. מגישים חם.

* בקרו באתר של פסקל פרץ רובין

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!