אוכל
צילום׃ mako אוכל

פסטה ברילה עם רוטב חמאת שקדים טרדון ושמנת

המתכון מבוסס על מתכון במסעדה שהייתי בצרפת ושאלתי את בעל המסעדה מה המתכון ואני נותן לכם אותה.

שה0000 | מתכוני גולשים | פורסם 28/02/14 
  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כפות חמאת שקדים

500 מ"ל שמנת

10 עלי טרגון קצוצים דק

פסטה פפרדלה של ברילה

ליטר מים.

אופן ההכנה:

1.שופכים את השמנת במחבת ומוסיפים לה את חמאת השקדים עד שכל החומרים מתמזגים .

2 מוסיפים את הטרגון לרוטב ומערבבים.

3 שופכים ליטר מים בסיר ומבשלים בתוך המים את הפסטה.

4 לאחר בישול הפסטה מסננים אותה ומניחים בתוך הרוטב ומערבבים.

5 מוסיפים את הפסטה לרוטב ומערבבים.

6 מניחים את הפסטה על הצלחת .

בתיאבון!