צילום׃ Therion256, Istock
פסטה ברוטב עגבניות וחצילים של תומר שרון
מתכון פשוט וטעים במיוחד
תומר שרון | יום חדש, תכנית הבוקר של קשת
| פורסם 03/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
1 בצל
1 רסק עגבניות
חופן פטרוזיליה
2-3 שיני שום
1 חציל גדול
3 עגבניות בינוניות
מלח
פלפל
פפריקה חריפה
אורגנו
שמן זית
אופן ההכנה:
אופן הכנת הרוטב: לקצוץ את הבצל ולטגן אותו בשמן זית להוסיף את השום הקצוץ. להוסיף עגבניות חתוכות לקוביות. להוסיף את רסק העגבניות. לבשל על אש קטנה. להוסיף חצילים חתוכים לקוביות. להוסיף מלח, פלפל, אורגנו ופטרוזיליה. לבשל על אש קטנה.
אופן הכנת הפסטה: להרתיח מים בסיר. להוסיף את הפסטה במים רתוחים. לבשל על אש בינונית ללא מכסה במשך 6-8 דקות. לבדוק שהפסטה מוכנה. לסנן.
להוסיף את הפסטה לרוטב לערבב ולבשל מספר דקות על אש קטנה.