אוכל
צילום׃ רותם ליברזון, mako אוכל

פסטה פסטו

אין לכם כוח להכין פסטו? תשתמשו בקנוי, אבל אנחנו נשבעים שמכריכה לכריכה הכנת פסטו ביתי טרי ומדהים לוקחת פחות זמן מהקפיצה למכולת. מכאן זו החלטה שלכם (אבל תכינו)

רותם ליברזון | mako אוכל | פורסם 22/01/24 
  • זמן עבודהעשר דקות
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.5 41 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

לפסטה:

חבילת פסטה שאוהבים

לפסטו:

חבילת בזיליקום (עלים בלבד)

חצי כוס שמן זית איכותי

100 גרם פרמז'אנו רג'אנו

2 שיני שום

1 כף צנוברים

חצי כפית מלח גס

אופן ההכנה:

1 טוחנים את כל מרכיבי הפסטו במעבד מזון למחית סמיכה.

2 מכינים פסטה לפי ההוראות על האריזה. מסננים ושומרים מעט ממי הבישול.

3 מיד כשהפסטה מוכנה מערבבים אותה עם הרוטב, ומוסיפים 2 כפות ממי בישול הפסטה.

>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון

>> לבלוג של רותם ליברזון

פסטה ברוטב פסטו (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
פסטה ברוטב פסטו|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל
פסטה פסטו של רותם ליברזון (צילום: רותם ליברזון, mako אוכל)
פסטה פסטו של רותם ליברזון|צילום: רותם ליברזון, mako אוכל

בתיאבון!