צילום׃ יחסי ציבור
הפאד תאי של האח הגדול
חגיגות הסילבסטר זימנו לדיירי הבית ארוחה משובחת שכולה אוכל אסייתי. קבלו את מנת הדגל של הערב
| מסעדת ריבר - מטבח אסייתי-ישראלי
| פורסם 02/01/11
- זמן עבודהשעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
300 גרם אטריות אורז שטוחות
6 כפות שמן
3 בצלי שאלוט קצוצים
1 פלפל אדום חריף פרוס
3 שיני שום קצוצות
1 כף ג'ינג'ר קצוץ
2 כפות סוכר
2 כפות חומץ אורז
2 כפות רוטב דגים
קופסה נבטים
4 כפות בוטנים קלויים
150 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
1/2 כוס קוביות חביתה יפנית (לא חובה)
כוס עלי כוסברה
4 בצל ירוק חתוך לרצועות של כ-5 ס"מ
אופן ההכנה:
1 משרים את אטריות האורז במים רותחים כ-1/2 שעה, עד לריכוך מוחלט.
2 שמים בווק 3 כפות שמן ומטגנים את השום, השאלוט והג'ינג'ר כ-2 דקות.
3 מוסיפים את האטריות המסוננות, ממשיכים לטגן כדקה ומעבירים לקערה.
4 מחממים בווק 3 כפות שמן נוספות ומוסיפים את הפלפל החריף והעוף. מטגנים תוך כדי ערבוב.
5 מוסיפים את הסוכר, חומץ האורז, רוטב הדגים, האטריות, הנבטים, הכוסברה והבצל הירוק, ואת החביתה היפנית, אם יש.
6 מוציאים לכלי הגשה ומפזרים מעל בוטנים קצוצים.