אוכל
צילום׃ none

פסטה ברוטב שמנת עם חצילים קלויים וגמבה

יאמי...

michelleshani | מתכוני גולשים | פורסם 02/03/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 2.5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חצי חבילת ספגטי מבושל במים על פי הוראות היצרן

1 שמנת לבישול

חציל

גמבה גדולה או 2 קטנות

רבע כפית מלח

2 כפיות שמן זית

עלי בזיליקום טרי

קוביות גבינה בולגרית

אופן ההכנה:

קולים את החציל בתנור או על האש, מצננים מרוקנים את תוכנו ומועכים,

קולים גם את הגמבה, חותכים לקוביות קטנות ומוסיפים לחציל, והשמן זית

מחממים בסיר מעט שמן, מוסיפים את השמנת, החציל הקלוי, הגמבה העלי בזיליקום ומלח.

מביאים לרתיחה ומבשלים עוד כ- 5 דקות.

מוסיפים את הרוטב לפסטה ומפזרים מעל קוביות גבינה בולגרית.

בתיאבון.