אוכל
צילום׃ none

פסטה בשמן זית,שום, כרישה, עגבניות מיובשות ופטריות

זהו מתכון שניתן לשנותו/להחליף מרכיביו ע"פ אהבותיו השנות של האדם או לחלופין האלרגיות...(בלי אגוזים או עם פרמז'ן)

shlomit3382 | מתכוני גולשים | פורסם 13/02/14 
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 9 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

חבילת פסטה פנה

בצל בינוני

כרישה

3 שיני שום

צנצנת עגבניות מיובשות

פטריות שמפיניון

חופן אגוזי מלך

סלסלת פטריות שמפיניון

פלפל צילי (לא חובה) בצל ירוק לקישוט

אופן ההכנה:

שולקים את הפסטה ומניחים בצד.

מטגנים בצל וכרישה ומוסיפים שיני שום חתוכות גס, מוסיפים עגבניות מיובשות (יחד עם השמן שלהן) ופטריות פרוסות.

מטבלים במלח פלפל שחור גרוס וצ'ילי חריף ומוסיפים אגוזי מלך שבורים.

שופכים את התערובת על הפסטה ומכניסים לתנור ל15 שעה.

מגישים בליווי גבינת פרמז'ן או בתל ירוק טרי קצוץ